Spring til indhold
Min side

Job hos HELP

HELP kan tilbyde en spændende arbejdsplads med udfordrende arbejdsopgaver, og konkurrencedygtige vilkår til dig som medarbejder. Faglig udvikling, specialisering, tæt opfølgning og vidensdeling er centrale værdier for ansatte i HELP. Vi stræber efter at opnå forsikringsbranchens højeste kundetilfredshed. Dette stiller særlige krav til vores medarbejdere, som altid skal være forberedte på at gøre lidt ekstra for kunden. Som medarbejder hos HELP forventer vi derfor at du er empatisk, offensiv og struktureret. Det er vores værdier som vi efterlever internt og som vi anvender i forhold til at levere et unikt produkt til vores kunder.

Fagområder

Hos HELP beskæftiger vi os med følgende retsområder:

Ledige stillinger

Vi forventer stor vækst og flere ansættelser i den nærmeste fremtid og forventer at ansættelsesprocessen vil ske løbende.

Vi er altid interesseret i at komme i kontakt med potentielle medarbejdere som kan bidrage til den rejse vi skal på – send derfor gerne en motiveret, uopfordret ansøgning med CV til job@helpforsikring.dk og fortæl os hvorfor vi bør ansætte dig.